Driftsoperatør/vaktmester

Driftsoperatør/vaktmester

Arbeidsgiver: Spabo Eiendom

Stillingstittel: Driftsoperatør/vaktmester

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

TOPTEMP v/rekrutteringsrådgiver Guro Frantzen – 930 22 569


Driftsoperatør/vaktmester

Er du verdens beste byggdrifter?

Vi er en familiebedrift som driver med utleie av egne boliggårder og næringseiendommer med fokus på handelsseksjoner i Oslo og Moss. Vi forvalter ca. 550 leieforhold med. 400 leiligheter og 150 næringskontrakter. Spabo selskapene er en del av Spabogruppen AS som omsatte for ca. 1,3 milliarder i 2018.YES! Vi søker en nevenyttig og energisk person som brenner for å drifte og vedlikeholde bygninger. En som vil trives med en variert arbeidshverdag som byr på ulike oppgaver og spennende utfordringer.Som person er du serviceinnstilt og selvstendig. Du er en driftig sjel som er opptatt av å finne de beste løsninger. Med øye for detaljer og strukturert og nøyaktig arbeidsmetodikk gyver du løs på oppgaver, store som små. Du sprer om deg med god gammaldags arbeidsglede, og er med det med på å skape et godt arbeidsmiljø. Når du er på jobb er du alltid «på», uansett om det er tidlig på dagen eller sent på kvelden. Du ser på deg selv som teknisk sterk med gode IT-kunnskaper. Du er rett og slett en ansvarsbevisst råtass, som virkelig yter i jobben din.Bakgrunnsmessig har du gjerne erfaring fra lignende rolle, og det er ønskelig at du har fagbrev. MEN, det viktigste for oss er at du har kompetansen, interessen og engasjementet på plass i tillegg til førerkort kl. B, for det er alfa omega i denne rollen.Så, hvorfor skal du velge oss, når du garantert kan velge og vrake i driftskremjobber?

Jo, nå skal du høre! Hos oss vil du bli en viktig del av et lite team som består av dyktige og dedikerte medarbeidere. Seriøsitet og profesjonalitet ser vi som en selvfølge, men vi er samtidig opptatt av humor og glede i hverdagen. Samholdet er unikt, og arbeidsmiljøet inkluderende. Spabo Eiendom er en familiebedrift som jobber med utleie og har store porteføljer både på leilighetssiden, men også butikk- og næringskontrakter. Hvor spennende er ikke det?

Vi sitter i flotte lokaler i Kværnerbyen i Oslo, men mye av arbeidstiden din vil selvfølgelig være ute på våre eiendommer. Hverdagen vil bestå av mange og forskjellige arbeidsoppgaver, så det er viktig at du syns det er like morsomt å måke snø, klippe gress og fjerne søppel som å gjennomføre reparasjoner, og inn- og utflytting av leietakere. Kort fortalt vil dine arbeidsoppgaver være:

  • Normal drift og vedlikehold av egne eiendommer
  • Ansvar for leietaker HMS og førstelinje support for leietakere
  • Gjennomføre innflytting og utflytting av leietakere
  • Utføre reparasjoner og bestille ombyggingsarbeider ved behov
  • Støtte eiendomssjef og forvaltere i utførelser og oppfølging av eiendommer og kontrakter

Vi vet at du finnes der ute, et eller annet sted. Så, er du den vi leter etter? Da sier vi bare #welcometothefamily

FINN-kode  142246657