DevOps Lead

DevOps Lead

Arbeidsgiver: Obos Bbl

Stillingstittel: DevOps Lead

Søknadsfrist: 20.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Tomas Kersten
Stillingstittel: Manager
Telefon: 930 22 522
Nettverk: LinkedIn
Kontaktperson: Sverre Haugen
Stillingstittel: Partner
Nettverk: LinkedIn


DevOps Lead

Vi søker etter en DevOps Lead som er engasjert, faglig dyktig og som tør å ta OBOS ett steg videre.Vår digitale strategi er initiert av toppledelsen og godt forankret i hele organisasjonen. Det dedikeres ressurser og midler til satsningen for å realisere boligdrømmer og skape de beste kundeopplevelsene.
Vi er langt fremme i utviklingen og har valgt Microsoft Azure, inkludert Dynamics 365 CE og Azure Synapse til deler av dette arbeidet. OBOS er allerede blant de ledende i Norge på bruken av DevOps knyttet opp til Dynamics 365 CE implementering. Vi er en av 40 Microsofts kunder globalt, som er med i Customer Advisory Board forum knyttet til Marketing løsningen. Gjennom utstrakt og avansert bruk av DevOps plattformen i arbeidet med implementering søker OBOS å utnytte muligheten for en høy grad av automatisering i hele utviklingsløpet.

DevOps Lead
For å sikre en god struktur og utnyttelse, samt høy grad av automatisering søker vi etter en Dev Ops Lead som har god kompetanse primært innenfor områdene .NET, Azure DevOps og Power Platform. Dette er en nyopprettet stilling og du får stor frihet til å forme rollen. Avdelingen består i dag av fire utviklingsteam som jobber med implementering av Dynamics 365 CE, samt et Analyse team og et BI Dataplatform team hvor alle jobber etter Scrum metodikk. Stillingen vil jobbe på tvers av alle disse teamene og rapporterer til teamleder for Marketing og Analyse. I denne podkasten vil du kunne lytte intervju med Harald Wiker Aulstad, Tech Lead CRM. Her får du bedre kjennskap til miljø, kultur, visjon, rollens ansvar og oppgaver.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar
Vi søker etter deg som kan ta eierskap til hvordan vi utnytter plattformen og hvordan vi strukturerer, automatiserer og gjennomfører vår utvikling. Du er en pådriver til at OBOS utnytter teknologien og funksjonaliteten som til enhver tid er tilgjengelig i plattformen. Du holder deg oppdatert på ny funksjonalitet etter hvert som det blir tilgjengelig, og ser hvilke mulighetsrom dette gir. Du vil ha en stor grad av frihet og hvordan du styrer din egen hverdag.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

 • Delta i videreutvikling av OBOS sin satsning på modernisering av IT-plattformen, teknologivalg og verktøy for utvikling
 • Eie og vedlikeholde «best practice» og navnestandarder for utvikling, automatisert test-rammeverk og Azure DevOps knyttet opp mot Dynamics 365 CE implementeringen
 • Eie og være ansvarlig for vedlikehold av automatiserte utviklerprosesser (Pipelines)
 • Ansvarlig for utarbeidelse og vedlikehold av produksjonsettingsrutiner
 • Ansvarlig for logging og monitorering
 • Bidra til å utforme en god applikasjonsarkitektur og prioritering av ALM oppgaver
 • Ansvarlig for vedlikehold av Solution Management
 • Ansvarlig for vedlikehold av kodebibliotek. Sørge for at innholdet i OBOS sin utviklerhåndbok til enhver tid er oppdatert og kjent for de andre i teamene

Kvalifikasjoner
Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

 • Formell kompetanse som mastergrad eller tilsvarende, men betydelig relevant operativ erfaring i bruk og utnyttelse av Azure DevOps plattformen kan kompensere for formell utdannelse
 • Du har solid erfaring innenfor områdene: Azure DevOps og Microsoft Power Platform
 • Du har programmeringskunnskap innenfor .NET og C#
 • Du har erfaring fra Scrum og smidig systemutvikling
 • Kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Du er ansvarsbevisst, med høy gjennomføringsevne
 • Du har teknisk god innsikt, en nysgjerrig tilnærming til oppgaver og evnen til å holde deg faglig oppdatert
 • Du har god evne til å formidle resultater basert på innsikt i data
 • Du jobber systematisk, er velorganisert og selvgående
 • Du håndterer flere problemstillinger samtidig og har høy arbeidskapasitet
 • Du har erfaring fra større komplekse organisasjoner, gjerne konsern med flere forretningsområder

Uante muligheter
OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. En jobb hos oss er en jobb med mening, samfunnsengasjementet, hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. Det er stadig Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Vi er opptatt av Inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder. I tillegg har vi Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Virker dette interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat, kandidater behandles fortløpende

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn: medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak.