Daglig leder Ski

Daglig leder Ski

Arbeidsgiver: BoligPartner

Stillingstittel: Daglig leder Ski

Søknadsfrist: 15.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Eskild Wedvik

Stillingstittel: Direktør Distrikts kontorer

Telefon: 408 67 042


Daglig leder Ski

Har du gründeren i deg og vil være med å oppfylle hus -og hyttedrømmen for våre kunder? 

Som daglig leder for vårt distriktskontor på Ski har du en sentral posisjon i selskapet og har ansvaret for å etablere, skape vekst og god lønnsomhet i et distrikt med stort potensiale. Vi er stolte av å kunne leve opp til vårt slagord – husene og hyttene folk snakker om, og nå vil vi ha med oss deg på reisen videre.

Arbeidsoppgaver

  • Overordnet ansvar for markedsføring, salg, drift og økonomiske resultater
  • Bygge opp BoligPartners posisjon i regionen
  • Forvalte og utnytte definert budsjett og sikre lønnsomhet
  • Gjøre avtaler med underleverandører og sikre kvalitet i leveranser
  • Sikre god kundedialog og gjennom det sikre god kundetilfredshet
  • Ansettelse, opplæring i interne rutiner og kompetanseutvikling av medarbeidere
  • Samhandling internt med HK ressurser, andre distrikts kontor og avdelinger
  • Nettverksbygging eksternt mot kommune, grunneiere og eiendomsutviklere

Kvalifikasjoner

Daglig leder av distriktskontorene må ha en utpreget salgs- og gründer-profil som motiveres av å utvikle og bygge opp et nytt distrikt for BoligPartner. Regionen er forventet til å ha sterk vekst de kommende årene, og du vil ha et viktig ansvar for å bygge et nettverk med både kunder og underleverandører i området. Som daglig leder vil du jobbe mye med utgående kontakt med markedet og identifisere forretningsmuligheter. Akkvisisjon av tomter, utvikling av prosjekter og salgsledelse er noen av hovedoppgavene.

Vi søker deg som har bransjeerfaring og et godt nettverk innen eiendoms- eller byggebransjen eller annen relevant salgs og salgsleder erfaring. Du har en sterk motivasjon for å bygge team og kunderelasjoner. Vi ser etter deg som har gode salgsferdigheter og som evner å bygge tillitsfulle og langsiktige relasjoner. Du er engasjert, fremoverlent og handlekraftig. Som leder for distriktskontorene må du også ha god tallforståelse og evne til å analysere forretningsmuligheter og inngå avtaler med kunder og andre samarbeidspartnere.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er en omgjengelig person med gode lederegenskaper for å kunne lede kontoret videre

Om arbeidsgiveren

BoligPartner er en av Norges største boligbyggere og en huskjede i BP Gruppen Norge AS. BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger og har nær 30års fartstid som norsk boligbygger.

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

BP Gruppen Norge AS har i tillegg til huskjeden BoligPartner også huskjedene Skalahus, Archihus og  Horisont boliger  under sin eierparaplyen. Alle huskjedene har per i dag tilsammen nærmere 90 salgskontorer i landet. Kjedenes hovedkontor med landets største fagmiljø innen trehusproduksjon er lokalisert på Tjuvholmen under BoligPartner AS.

Ved å søke på stilling hos BoligPartner samtykker du til at vi kan behandle personvernopplysninger om deg. Opplysningene vil kun bli brukt i rekrutteringssammenheng. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger og du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake.