Daglig leder i Jessheim

Daglig leder i Jessheim

Arbeidsgiver: Boligpartner AS

Stillingstittel: Daglig leder

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Vidar Ruud Gammelli
Stillingstittel: Direktør distrikskontor
Telefon: 928 04 912


Daglig leder i Jessheim

Vil du være med å oppfylle husdrømmen for våre kunder på Romerike og Kongsvinger?

Som daglig leder for vårt distriktskontor på Jessheim har du en sentral posisjon i selskapet og har ansvaret for å etablere, skape vekst og god lønnsomhet i et distrikt med stort potensiale. Vi er stolte av å kunne leve opp til vårt slagord – husene og hyttene folk snakker om, og nå vil vi ha med oss deg på reisen videre.

Arbeidsoppgaver

  • Overordnet ansvar for markedsføring, salg, drift og økonomiske resultater
  • Videreutvikle og forvalte BoligPartner sin posisjon i regionen
  • Forvalte og utnytte definert budsjett og sikre lønnsomhet
  • Etablere og vedlikeholde avtaler med underleverandører og sikre kvalitet i leveranser
  • Sikre god kundedialog og gjennom det sikre god kundetilfredshet
  • Ansettelse, opplæring i interne rutiner og kompetanseutvikling av medarbeidere
  • Samhandling internt med Hovedknotorets ressurser, andre distriktskontor og avdelinger
  • Nettverksbygging eksternt mot kommune, grunneiere og eiendomsutviklere

Kvalifikasjoner

Daglig leder av distriktskontoret må ha en utpreget salgsprofil som motiveres av å videreutvikle BoligPartner sin tilstedeværelse på Romerike. Du vil ha et viktig ansvar for å bygge et nettverk med både kunder og underleverandører i området.

Som daglig leder vil du jobbe mye med utgående kontakt med markedet og identifisere forretningsmuligheter. Akkvisisjon av tomter, utvikling av prosjekter og salgsledelse er noen av hovedoppgavene. God økonomisk forståelse og kunnskap vil være avgjørende.

Vi søker derfor deg som har relevant bransjeerfaring og et godt nettverk innen eiendoms- og byggebransjen eller annen relevant salgs -og salgsleder erfaring. Er du fremoverlent og handlekrafttig kan dette være stillingen for deg!

Vi tilbyr

BoligPartner kan tilby store påvirkningsmuligheter i en bedrift med stort potensial.

Er du klar for nye og spennende utfordringer?

Send oss din søknad med CV innen søknadsfristen 11.11.2023. Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt Direktør for distriktskontorer Vidar Ruud Gammelli.

Om arbeidsgiveren
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere og en huskjede i BP Gruppen Norge AS. BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger og har nær 30års fartstid som norsk boligbygger.

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

BP Gruppen Norge AS har i tillegg til huskjeden BoligPartner også huskjedene Skalahus, Archihus og Horisont boliger under sin eierparaplyen. Alle huskjedene har per i dag tilsammen nærmere 90 salgskontorer i landet. Kjedenes hovedkontor med landets største fagmiljø innen trehusproduksjon er lokalisert på Tjuvholmen under BoligPartner AS.

Ved å søke på stilling hos BoligPartner samtykker du til at vi kan behandle personvernopplysninger om deg. Opplysningene vil kun bli brukt i rekrutteringssammenheng. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger og du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake.