Content Creator / Content Manager

Content Creator / Content Manager

Arbeidsgiver: RSM Norge

Stillingstittel: Content Creator / Content Manager

Søknadsfrist: 12.04.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Øyvind Sæther

Stillingstittel: Director People & Organisation


Content Creator / Content Manager

Psst…har du erfaring med magi eller trylling? Evner du å få PowerPoint-presentasjoner og B2B-tilbud til å se ut som om de er pådrysset tryllestøv? Vil du ta ansvar for at RSM skinner i riktig lys i SoMe? I så fall hører vi svært gjerne fra deg.

Men du, hvis du har relevant utdanning fra andre steder enn Galtvort og «bare» noen års relevant erfaring, evner å skape litt «wow» i hverdagen og har skikkelig lyst til å jobbe for en av Norges beste arbeidsplasser – så oppfordrer vi deg uansett til å søke!

Noen av de viktigste oppgavene

Du må finne ekte glede i å jobbe med PowerPoint, videoproduksjon og SoMe. Det tror vi blir en forutsetning. Hos oss vil du få ansvaret for å utarbeide tilbud og presentasjoner med litt hverdagsmagi, samtidig som du også skal bære kapteinsbindet for RSMs innhold i SoMe. Du vil ha et tett samarbeid med mediebyrå i forbindelse med ulike prosjekter/kampanjer. Videoproduksjon er en sentral del av hverdagen, og du vil være involvert i planlegging og gjennomføring av ulike webinarer og eventer – både internt og eksternt. I tillegg vil du få ansvar for å analysere og optimalisere den digitale markedsføringen vår.

Employer branding er viktig for oss, og du vil jobbe tett med HR-avdelingen for å fortelle historier om RSM som selskap, om fagfeltene vi opererer i, og ikke minst om menneskene som jobber her.

Dette høres kanskje mye ut, men en av fordelene i RSM er at vi får jobbe bredt og variert.

Hvem tror vi at du er

Du har relevant utdannelse og noen års erfaring fra eksempelvis innholdsproduksjon. Vi håper du har god teknisk forståelse og en kreativ penn.

For å trives og lykkes hos oss tror vi du er en hverdagsmagiker som jobber målrettet og samvittighetsfullt. Du har gode samarbeidsevner og trives godt i team. Vi tror du evner å se helheten, samtidig som du har stor sans for detaljer. Du bør være nysgjerrig, ha god forretningsforståelse og holde deg oppdatert på trender i markedet. Vi håper at mottoet ditt er «I fix» og at en av dine superpowers er å få ting til å skje.

Vi forutsetter at du behersker Office-pakken og Adobe Premiere Pro (eller tilsvarende redigeringsprogram). Det er også en fordel om du har kjennskap til InDesign og Photoshop, eventuelt også Google Analytics.

Om arbeidsgiveren

Hvem er RSM?
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.

Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.