Byggfaglig spesialrådgiver

Byggfaglig spesialrådgiver

Arbeidsgiver: OPAK AS

Stillingstittel: Byggfaglig spesialrådgiver

Søknadsfrist: 30.09.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Jan Johanse

Stillingstittel: Avdelingsleder

Telefon: 920 10 376


Byggfaglig spesialrådgiver

Avdeling byggfaglig spesialrådgivning består av dedikerte fagpersoner som samlet innehar kompetanse innen samtlige byggfag. Avdelingen søker nå etter en spesialrådgiver som ønsker å ta del i vårt etablerte fagmiljø. Stillingen byr på faglig utfordrende hverdager med spennende og varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder.


Aktuelle arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av å:

  • bistå OPAKs oppdragsgivere med å vurdere og utarbeide dokumentasjon for byggteknisk tilstand, herunder kontroll av utførelse og kalkulasjon av kostnader på budsjettnivå.
  • bistå sameier og borettslag med prosjektadministrasjon og kontroll i forbindelse med rehabilitering av eiendom, herunder utarbeidelse av tilbudsdokumenter og kontrahering av entreprenør, kontroll av den håndverksmessige utførelsen, organisering av byggemøter, økonomioppfølging inkl. sluttoppgjør, overtakelse og oppfølging i reklamasjonsperioden.
  • bistå OPAKs oppdragsgivere med øvrig problemløsning innenfor byggfag.
  • bistå OPAKs oppdragsgivere med å utarbeide byggfaglig dokumentasjon i skade og tvistesaker.

Stillingen byr på faglig utfordrende hverdager med spennende og varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder. Du vil rapportere til avdelingsleder byggfaglig spesialrådgiving, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører.


Utdannelse og arbeidserfaring:

Du har erfaring med aktuelle arbeidsoppgaver og har utdannelse som fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag eller andre relevante fagkombinasjoner. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.


Egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, selvstendig og løsningsorientert. Du må ha gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både medarbeidere, oppdragsgivere og andre relevante aktører. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet, og du deler gjerne din erfaring og kunnskap med de rundt deg.


Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og tett oppfølging
  • 5 ukers ferie i tillegg til fri i påsken og romjulen
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger