Byggeleder innen bygg

Byggeleder innen bygg

Arbeidsgiver: Opak AS

Stillingstittel: Byggeleder innen bygg

Søknadsfrist: 21.02.2021


Spørsmål om stillingen?

JEFFERSON WELLS:


Byggeleder innen bygg

OPAK AS søker byggeleder

OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Vi vet at våre råd har stor betydning. Derfor strekker vi oss alltid for å sikre at leveransen til kunden er den aller beste, en holdning som er grunnleggende i OPAKs kultur. I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

Vi ligger i front fordi vi tenker langsiktig og utover oss selv. Med vår kompetanse og løfteevne har vi en plikt til å gi videre der vi kan.

OPAK har like store planer for de neste 50 årene – som resultater fra de forrige 50.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.

Med dette som bakteppe søker vi deg som er en engasjert og faglig sterk byggeleder
For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor byggeledelse søker vi nå etter byggeledere innen bygg med minimum 3-5 års relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver:
OPAK har prosjekter for private og offentlige byggherrer. Vi har 30 byggeledere fordelt på 2 avdelinger med kun byggeledere/tekniske byggeledere. Vi har mange meget faglig sterke kollegaer i OPAK AS og vi er stolte over den erfaringsoverføring vi har klart å skape på tvers av alle avdelinger.
Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som byggeleder vil man bl.a.:

  • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader.
  • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter
  • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
  • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift
  • utføre kostnadskontroll
  • ivareta SHA KU-rollen etter byggherreforskriften.

Byggelederrollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder byggeledelse, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

Kvalifikasjoner og kunnskap:
Du har teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing.), du må ha relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.?
Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407.

Egenskaper:
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører

Vi kan tilby:
Betingelser som er markedstilpassede.
Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Søknadsinformasjon:
Jefferson Wells samarbeider med OPAK AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no