Byggeleder, Hovedbyggeleder, Prosjektleder

Byggeleder, Hovedbyggeleder, Prosjektleder

Arbeidsgiver: HR Prosjekt

Stillingstittel: Byggeleder, Hovedbyggeleder, Prosjektleder

Søknadsfrist: 19.03.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Astrid Bugge

Stillingstittel Avdelingsleder Byggeledelse

Telefon980 03 736


Byggeleder, Hovedbyggeleder, Prosjektleder

Har du erfaring fra byggeprosjekter?

HR Prosjekt AS (HRP) er i drivende utvikling og vekst, og nå trenger vi enda flere gode hoder inn i et konsulentselskap som legger stor vekt på at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag!

Region Oslofjord i HRP har kontorer i Fredrikstad, Oslo, Drammen, Larvik og Lillesand og teller snart 100 prosjekt- og byggeledere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter, og hvor ambisiøse fagfolk og ledere jobber sammen for å bygge selskap, forretning og kultur. Regionen har som mål å utvikle gode ledere på byggherresiden.

Gjennom organisk vekst har vi bygget et sterkt miljø for prosjekt- og byggeledelse, og vi har en strategi om å fortsette denne veksten ved å knytte til oss kandidater med rett kompetanse og personlige egenskaper. Sammen skal vi løfte regionen videre!

HRPs avdeling for Byggeledelse i Oslo søker etter dyktige kandidater som har erfaring med prosjekt- og/eller byggeledelse av private og offentlige byggeprosjekter. Vi ser etter deg som er en engasjert og målrettet arbeidstaker, en god medarbeider og nettverksbygger, godt kjent med bransjen, og villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet.

 

Vi tilbyr

Hos oss får du muligheten til å være med på å jobbe, bygge, forme og å utvikle i et meget trivelig arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer som ønsker å spille på lag med deg. Du vil ha store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende roller i interessante prosjekter og et stort ansvar. Her er det store karrieremuligheter hos Norges raskest voksende PA-selskap, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom HRP Academy. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

HRPs avdeling for byggeledelse jobber med byggeledelse, hovedbyggeledelse, SHA-ledelse av private og offentlige byggeprosjekter og prosjektledelse. Typiske prosjekter vil være sykehus, helsehus, idrettsanlegg, undervisningsbygg, kulturbygg, næringslokaler og kontorer, hotell og bolig.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Prosjekt- og byggeledelse på store og små prosjekter for offentlige og private kunder
 • Ledelse av team bestående av blant annet tekniske og byggtekniske byggeledere
 • Være rådgiver og bistå prosjektorganisasjonen i oppfølging av prosjekter på byggherresiden
 • Bistå ved kontrahering og oppfølging av entreprenør og andre aktører
 • Planlegge og gjennomføre aktuelle prosjektmøter og følge opp aksjonspunkter/ endringer
 • Oversikt over fremdrift, kvalitet og kostnad i prosjektgjennomføring
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

 

Personlige egenskaper

 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
 • Du er proaktiv, løsningsorientert og nysgjerrig
 • Du er kundeorientert og er en god relasjonsbygger
 • Du er strukturert og faglig engasjert
 • Du ønsker ansvar og er sulten på å utvikle deg
 • Du skjønner hvordan en byggeplass driftes og fungerer

 

Kvalifikasjonskrav

HRP søker etter både senior og junior kandidater som har erfaring med ledelse av byggeplass (byggeleder, prosjektleder, anleggsleder). Vi ser samtidig etter kandidater som kan komme inn i vår organisasjon og bidra til videre utvikling og vekst.

 • Høyere utdanning innen byggfag på minimum bachelor nivå (Teknisk fagskole, Bachelor, Master nivå). Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Ønskelig med minimum 5 års relevant erfaring. Minimumskrav om erfaring fra byggenæringen og da helst fra byggherresiden
 • Ønskelig med erfaring fra større byggeprosjekter og/eller rehabiliteringsprosjekter. Erfaring fra offentlige prosjekter er en fordel

 

Søknader vil bli behandlet fortløpende!

Besøk vår nettside for mer informasjon om HRP: https://hrprosjekt.no/