Byggeleder

Byggeleder

Arbeidsgiver: HR Prosjekt

Stillingstittel: Byggeleder

Søknadsfrist: 18.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Tom Andre Halvorsen
Stillingstittel: Avdelingsleder
Telefon: 974 29 467
Kontaktperson: May Linn Vestvik
Stillingstittel: Region Direktør Vestland
Telefon: 416 35 296


Byggeleder

HRP bygger videre og søker ressurser med kompetanse innen byggeledelse i Bergen!

Vi er nå på jakt etter flere medarbeidere til vår avdeling: Bergen Prosjekt og Byggeledelse. Her leverer vi prosjekt- og byggeledertjenester til offentlige og private kunder innen varierte formålsbygg og administrasjonsbygg.

I våre prosjekter er vi ofte representert med tverrfaglige team bestående av f.eks. SHA-rådgivere, kontrollingeniører og prosjekt- og byggeledere. Vi ønsker å tilrettelegge for medarbeidernes utvikling og vekst og ser at våre medarbeidere får en veldig god opplæring og utvikling ved å jobbe i slike team. Vi ser enkeltmennesket og vektlegger personlig utvikling for våre medarbeidere. Dette gjenspeiles i selskapets ambisjon om å være ledende på ansatt-tilfredshet.

HRP er i sterk vekst og i den forbindelse er vi på utkikk etter flere dyktige, engasjerte og målrettede Prosjekt- og Byggeledere samt deg som har erfaring som SHA/KU/KP. Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Viktigst av alt er at du er engasjert, lærevillig, framoverlent og ønsker å utvikle deg selv!

Hvem er vi?

 • I vår avdeling jobber vi i hovedsak med prosjektledelse, byggeledelse samt HMS oppfølging
 • Vårt geografiske kjerneområde er i hovedsak Vestlandet, men bidrar gjerne i våre avdelinger i hele landet
 • Vi har dyktige medarbeidere med lang og bred erfaring
 • Vi er en avdeling i vekst og ser flere muligheter innen prosjekt og byggeledelse både innen offentlig og privat sektor. Vår kundemasse øker, og vi er nå på jakt etter flere ansatte?

Hvem er du?

 • Du er åpen for utfordringer og er en god og positiv støttespiller i teamarbeid
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
 • Du er kundeorientert og en god relasjonsbygger
 • Du er strukturert og faglig engasjert
 • Du er proaktiv og løsningsorientert
 • Du ønsker å ta del i?en avdeling i utvikling og være en aktiv bidragsyter

Kvalifikasjoner

HRP søker etter både senior og junior kandidater som har erfaring med ledelse av byggeplass (byggeleder, prosjektleder, anleggsleder, HMS/KU/KP). Vi ser samtidig etter kandidater som kan komme inn i vår organisasjon og bidra til videre utvikling og vekst.

 • Høyere utdanning innen byggfag (Teknisk fagskole, Bachelor, Master nivå). Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Ønskelig med erfaring fra større byggeprosjekter og/eller rehabiliteringsprosjekter. Erfaring fra offentlige prosjekter er en fordel
 • Vi ser etter BL/PL som også er sertifisert som Breeam-Nor AP (en fordel, ikke et krav)

Høres dette ut som noe for deg? Vi tar gjerne en uforpliktende prat!

Om arbeidsgiveren

Nå har du sjansen for å jobbe i et sterkt faglig miljø som legger stor vekt på at de ansatte skal trives på jobb. HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til over 400 ansatte på i alt 21 kontorer rundt om i Norge. Vi er en av Norges største ledende leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom, samferdsel og sikkerhetsrådgiving.

Vi leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, rådgivning og arkitektur, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

HRP er som første PA-selskap i Norge, sertifisert med Great Place To Work. En Great Place To Work-sertifisering er et bevis på at medarbeiderne opplever organisasjonen som et godt sted å arbeide. HRP har klart å oppnå sertifiseringen gjennom målrettet samarbeid mellom ledelsen og medarbeiderne

Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. HRP har nylig blitt innlemmet i det svenske selskapet Broviken AB og sammen skal vi satse i det skandinaviske markedet.

2022 byr på mange spennende infrastrukturprosjekter, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige ressurser til vårt fagmiljø.