Business Controller

Business Controller

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Business Controller

Søknadsfrist: 28.10.2019


Spørsmål om stillingen?

  • Økonomidirektør Gorm Gudim – 906 72 616


Business Controller

Har du lyst til å jobbe i eiendomsbransjen, men fremdeles utvikle deg videre innenfor økonomi?

Du vil få muligheten til å være en pådriver og ressursperson innen økonomiområdet og jobbe i ulike aktuelle prosjekter. I tillegg vil du være en aktiv beslutningstøtte for ledelsen og utarbeide rapporter og analyser, samtidig som du vil være en sentral motor for forandring og forbedring. Du vil delta i budsjett, prognoser og verdivurderinger.

Kommunikasjon og det å yte god service gir deg en stor motivasjon i hverdagen og du liker å samarbeide godt sammen med kollegaer og på tvers av organisasjonen uansett om det er på norsk eller engelsk. Du er flink til å forstå essensen i tall og datagrunnlag for så å videreformidle dette videre.

For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du har en bakgrunn som siviløkonomi eller tilsvarende med relevant spesialisering. Hvis du har noe kjennskap til eiendomsbransjen tror vi dette kan være en stor fordel. Du er nysgjerrig på moderne teknologi og systemer og har en stor lidenskap for avansert Excel.

Du er opptatt av å ha struktur i eget arbeid og ser løsninger istedenfor problemer. Åpen, tydelig, engasjert og ansvarlig er verdier som du deler med KLP.

Vi kan tilby:

  • Muligheten til å utvikle deg faglig
  • Muligheten til å jobbe sammen med et profesjonelt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer
  • Utvidet ferie og fleksitid
  • Gode låne- forsikrings- og pensjonsordninger
  • Ansattrabatter på utvalgte butikker og restauranter
  • Bedriftsidrettslag, treningsrom og hytter til utlån

Høres dette ut som spennende stilling for deg? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad. Hvis det er noe du lurer på om stillingen, kan du ta kontakt med Økonomidirektør Gorm Gudim på
tlf. 906 72 616. Søknadsfrist: 28.10.2019.

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Vi eier og forvalter eiendommer med en markedsverdi på 68,5 milliarder kroner. Selskapet er et av Nordens største innen forvaltning og utvikling av eiendom. Eiendomsporteføljen består av kjøpesentre, hoteller, kontorbygg og undervisningsbygg, boliger, festetomter og utviklingsprosjekter. Vi har vel 150 ansatte og har virksomhet i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. KLP eier handelssentrene Fornebu S, Paleet, Byporten og Glasmagasinet i Oslo, Hvaltorvet i Sandefjord, Nordbyen i Larvik (50 %) samt Solsiden i Trondheim., se: http://www.klpeiendom.no