Prosjektsjef eiendomsutvikling

Prosjektsjef eiendomsutvikling

Arbeidsgiver: Bane NOR Eiendom

Stillingstittel: Prosjektsjef eiendomsutvikling

Søknadsfrist: 19.04.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Morten Austestad

Stillingstittel Direktør Utvikling

Telefon974 74 983


Prosjektsjef eiendomsutvikling

Bane NOR Eiendom er i vekst og skal i årene framover gjennomføre et stort antall sentrale og spennende utviklingsprosjekter i norske byer og tettsteder. Derfor søker vi nå etter selvstendige og handlekraftige prosjektsjefer som brenner for by- og stedsutvikling.Bane NOR Eiendom er noe så særegent som en statseid, kommersiell eiendomsaktør med store finansielle muskler, en unik tomtebank som vi utvikler og en meget variert eiendomsportefølje som vi forvalter. På utviklingsplanen vår framover står et stort antall knutepunktprosjekter. Disse skal vi utvikle i egen regi eller sammen med partnere.  Vi utvikler alt fra boligkomplekser, hotell og kontorbygg til togverksteder og andre driftsbygg. Bane NOR Eiendom bidrar til bærekraftig by- og stedsutvikling ved å utvikle attraktive og effektive kollektivknutepunkt. Vi har et profesjonelt fagmiljø med ledende kompetanse i forvaltning og utvikling av eiendom.

Arbeidssted Oslo/Trondheim

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har høyere relevant utdanning og minimum fem-åtte års erfaring fra prosjektledelse. Vi tror du har jobbet som eiendomsutvikler hos byggherre, som konsulent, som prosjektleder hos entreprenør og/eller har annen erfaring med eiendomsprosjekter. Det viktigste er at du har evne til å skape gode, forretningsmessige relasjoner og resultater, og at du er genuint opptatt av god og bærekraftig by- og stedsutvikling.

Personlige egenskaper

  • Du har kommersiell teft, sterk gjennomførings- og samarbeidsevne og systematisk arbeidsstil.
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner både internt og eksternt.

Arbeidsmiljø er viktig for oss så du må identifiserer deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.