Boligforvalter

Boligforvalter

Arbeidsgiver: Kjeldsberg Økonomiservice AS, Trondheim

Stillingstittel: Boligforvalter

Søknadsfrist: 07.04.2019


Spørsmål om stillingen?

  • Daglig leder Mona-Iren Lauvmo


Boligforvalter

Vi søker en boligforvalter som vil ha hovedarbeidsområde knyttet til vår virksomhet innen forvaltningstjenester for borettslag og sameier. Stillingen innebærer daglig drift og utvikling av egen portefølje, hvor primæroppgaven er å legge til rette for en god kundeopplevelse og følge opp at oppdragene gjennomføres som avtalt.Andre oppgaver innen boligforvaltning vil blant annet være etablering av nye oppdrag, arrangere kundeaktiviteter, kontakt med styret i de enkelte boligselskap, reforhandling av eksisterende avtaler, utarbeidelse av budsjett og fremleggelse av regnskap på de enkelte boligselskap samt deltakelse på årsmøter og styremøter.Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant høgskole – eller universitetsutdannelse på minimum bachelornivå med økonomi eller eiendomsmegling i fagkretsen
  • Erfaring fra arbeid med eiendoms- og boligforvaltning
  • Du har en positiv,kundevennlig og serviceinnstilt holdning
  • God kommunikasjon. Du har gode språkkunnskaper og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Er faglig trygg, nysgjerrig og åpen i din tilnærming og ønsker å lære og utvikle deg.
  • Er selvstendig, tar initiativ og evner å sette kundene og mulighetene i fokus.
  • Du må kunne assosiere deg med vårt verdigrunnlag. Mer om Kjeldsberg finner du på www.kjeldsberg.no

Vi kan tilby varierte og spennende oppgaver og faglige utfordringer i både bredden og dybden av ditt fagområde i et solid og velrenommert selskap, trivelige kolleger og et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Dersom du har spørsmål til stillingen ta kontakt med daglig leder Mona-Iren Lauvmo på telefon 414 41 476 eller på mail mona.lauvmo@kjeldsberg.no . Søknader sendes via Finn.no

Om arbeidsgiveren

Kjeldsberg Økonomiservice AS utfører boligforvaltnings – og regnskapstjenester av høy kvalitet. Vårt hovedfokus er selskap som driver innen eiendom, borettslag og sameier. Vi forvalter i overkant av 2700 boligenheter.
Kjeldsberg Økonomiservice AS er et heleid datterselskap av Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS. Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS forvalter og drifter bolig- og næringseiendom over hele landet. Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS er et datterselskap av R. Kjeldsberg AS. Et selskap med over 160 års historie.

FINN-kode  143263383