Bli med å skape nye muligheter i Clemens Eiendom!

Bli med å skape nye muligheter i Clemens Eiendom!

Arbeidsgiver: Clemens Eiendom AS

Stillingstittel: Prosjektleder forretningsutvikling

Søknadsfrist: 10.06.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Audun Lyche Nordli

Stillingstittel: Managing Partner

Telefon: 93 85 97 88


Bli med å skape nye muligheter i Clemens Eiendom!

Er du klar til å ta din karriere til neste nivå i en dynamisk og innovativ eiendomsbedrift? Clemens Eiendom søker en entusiastisk Prosjektleder i avdeling for Forretningsutvikling som vil være med å forme fremtidens boliger og samfunn.

Hvem vi er: Vi er mer enn bare et eiendomsselskap; vi er en lidenskapelig gjeng som brenner for å skape trygge og nyskapende boligløsninger. Våre prosjekter spenner over bolig-, nærings-, omsorgs- og byutvikling, og vi har tilgang til en av Norges største tomtebaser. Vi står ved terskelen til spennende muligheter, og vi trenger deg med på laget for å realisere vår visjon.

Din rolle: Som Prosjektleder i avdeling for Forretningsutvikling vil du ha en nøkkelrolle i å drive og lede utviklingen av våre pågående og nye prosjekter. Du vil være involvert i hele prosessen, fra identifisering og akkvisisjon av nye prosjekter, konseptutvikling, medvirkning, økonomistyring, til reguleringsplanarbeid og mulig styrearbeid.

Ansvarsområder:

  • Sikre at prosjektene våre oppfyller mål om stedsutvikling, bærekraft og avkastning
  • Ansvar for fremdrift, risikostyring og økonomisk rapportering
  • Koordinere arbeid mellom kommuner, interessenter og samarbeidspartnere

Hva vi ser etter:

  • Solid bakgrunn innen eiendomsutvikling, med minimum 5 års erfaring
  • Selvgående lagspiller med positiv og løsningsorientert tilnærming
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk
  • Evne til å håndtere komplekse problemstillinger analytisk og strategisk

Hva vi tilbyr:

  • En sentral rolle i et selskap i vekst
  • Spennende og varierte oppgaver i et tverrfaglig og engasjerende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser, inkludert fleksibel arbeidshverdag, tilgang til firmahytter og sentrale kontorer med velutstyrt treningsrom

Er du klar til å bli en del av vår spennende reise innen eiendomsutvikling? Ta kontakt med Audun Lyche Nordli på 938 59 788 eller audun@raadgiverhuset.no for mer informasjon, eller søk direkte på stillingen.

Clemens Eiendom verdsetter mangfold og inkludering, og oppfordrer alle med relevant bakgrunn til å søke. Bli med oss og bidra til å skape fremtidens boligløsninger!

Om arbeidsgiveren

Clemens Eiendom har prosjekter innen by-, omsorg, nærings- og boligutvikling. Vi er et heleid datterselskap av Opplysningsvesenets Fond (OVF) og har derigjennom tilgang til en av Norges største tomtebanker. I tillegg til utviklingsaktivitetene, eier og forvalter vi ca. 26.000 kvm næringseiendom.