Avdelingsleder – Molde

Avdelingsleder – Molde

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Avdelingsleder

Søknadsfrist: 25.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Asle Kosbergløkk
Telefon: 413 68 520


Avdelingsleder – Molde

I HRP er vi opptatt av å møte morgendagens utfordringer, bistå våre kunder med den ekspertisen de etterspør og være en ledende samfunnsbygger. Selskapet går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene og har et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase og lede prosjektene gjennom alle faser. Med godt over 1000 byggeprosjekter i året, vil det aldri vært tomt for prosjekter, utfordringer og muligheten til å lære.

Vi erkjenner at utvikling skjer der det ikke bare tenkes, men gjøres annerledes. Dette påvirker også utviklingen i selskapets avdelinger. Som en av Norges viktigste samfunnsbyggere, har vi et økt antall prosjekter i Møre og Romsdal, hvor vi ser at vi må vokse. Derfor ser vi nå etter den rette personen til å bli avdelingsleder til vår helt nye avdeling. Er det deg?

Hvordan er det å jobbe i HRP?

Vi har et miljø der det oppfordres til å samarbeide og spille hverandre gode hver dag uavhengig av hvor i landet du sitter! Her er det rom for å tenke nytt og komme med innspill.

DigTek er en nasjonal vertikal som siden 2017 har hatt et sterkt fokus på utvikling av ITB-rollene og systematisk ferdigstillelse. I dag er vi det ledende miljøet i Norge innen nettopp dette og har klare målsetninger om det skal fortsette å være slik i fremtiden. DigTek, som du søker deg til, er i dag sammensatt av flere titalls ingeniører med forskjellig bakgrunn. Dette har skapt et unikt miljø for ITB-rollene, samt prosjekt- og byggeledelse innen tekniske fag, som har sin faglige tyngde innen automasjon, energi, VVS, elektro og digitalisering.

Hos oss får du utvikle deg faglig sammen med over 500 spesialister innenfor prosjekt- og byggeledelse, Digital transformasjon, ITB, miljø og bærekraft, prosjektering og arkitektur, samt IT-sikkerhet og beredskap. Her har du en ekstremt høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Fordi vi vet at arbeidsdagen blir så mye morsommere når du kan være med å bestemme.

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom «Great Place to Work» undersøkelser.

Hvem er du?

Du har god kjennskap til bransjen, har et ønske om å bruke din fagkompetanse til å videreutvikle avdelingen. Dine tidligere kolleger vil beskrive deg som er person med «kremmerånd», og som er god til å skape nye relasjoner. Du blir oppfattet som nysgjerrig, fremoverlent og du har et fokus på å levere gode resultater, i tillegg til at du evner å motivere dine medarbeidere til å gjøre det samme.

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:  

  • Personalansvar for medarbeiderne i avdelingen
  • Resultatansvar for avdelingen
  • Delta i oppdrag innenfor spennende prosjekter
  • Tilbud- og markedsarbeid, aktiv oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
  • Utvikle avdelingen og regionen videre sammen med regionens ledergruppe
  • Strategiarbeid og utarbeidelse av handlingsplan for egen avdeling
  • Bidra til samhandling på tvers av avdelinger, region og selskap

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen eller ønsker du å vite mer? Ta kontakt, så kan vi ta en kaffekopp og bli bedre kjent

Med vennlig hilsen Asle Kosbergløkk/ Direktør DigTek