Avdelingsleder

Avdelingsleder

Arbeidsgiver: HR Prosjekt

Stillingstittel: Avdelingsleder

Søknadsfrist: 18.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: May Linn Vestvik

Stillingstittel: Region Direktør Vestland

Telefon: 416 35 296


Avdelingsleder

Ønsker du å lede et spennende miljø som jobber med infrastruktur i Bergen?

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 500 ansatte og er i dag et av Norges største prosjektadministrative selskaper. Selskapet har lang erfaring med en rekke større byggverk, samferdselsprosjekter og kommunaltekniske prosjekter. I tillegg til prosjektledere og byggeledere har vi arkitekter og rådgivere med bred erfaring fra alle prosjektets faser. HRP er i drivende utvikling og vekst, og nå trenger vi enda flere gode hoder inn i et konsulentselskap som legger stor vekt på at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag!

Avdeling for Infrastruktur har bred kompetanse innenfor prosjektledelse, byggeledelse og SHA-koordinator for infrastrukturprosjekter. Vår kompetanse omfatter blant annet veg, VA-anlegg, bane, grunnarbeid, bruer, kaier og andre utendørs konstruksjoner og anlegg. Vi bistår våre kunder med gjennomføring av en rekke spennende og komplekse infrastrukturprosjekter, primært for offentlige kunder.

Avdelingen består i dag av 7 kompetente og ivrige medarbeidere. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og avdelingen er i stadig vekst. Vi søker nå etter en ny avdelingsleder for denne godt etablerte avdelingen.

Hvorfor velge HRP?

 • HRP er i kraftig vekst og dine muligheter for faglig utvikling er store.
 • HRP tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons og forsikringsordninger
 • HRP jobber systematisk med medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljø gjennom systemet Great Place To Work. Blant annet tilbyr HRP mange sosiale aktiviteter.
 • HRP er opptatt av at våre ansatte har god balanse mellom arbeid og fritid.
 • HRP er en trivelig arbeidsplass sammen med dyktige kollegaer innenfor en rekke fagområder
 • Spennende utviklings- og karrieremuligheter i et av Norges raskest voksende konsulentselskaper

Relevante arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

 • Personalansvar for medarbeiderne i avdelingen
 • Resultatansvar for avdelingen
 • Delta i oppdrag innenfor spennende infrastrukturprosjekter
 • Tilbud- og markedsarbeid, aktiv oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
 • Utvikle avdelingen og regionen videre sammen med i regionens ledergruppe
 • Strategiarbeid og utarbeidelse av handlingsplan for egen avdeling og region
 • Bidra til samhandling på tvers av avdelinger, regioner og selskap

Hvem er du?

Til å lede avdelingen søker vi etter en erfaren medarbeider med solid kunnskap om offentlig forvaltning, og som brenner for å hjelpe våre kunder med gjennomføring av gode prosjekter. Du har gjerne ledererfaring og erfaring med personalledelse fra byggherre eller entreprenør. Du har god tverrfaglig og helhetlig forståelse og kjenner godt de ulike prosjektfasene vi jobber i.

Det er viktig at du har gode lederevner og er god til å motivere andre til å oppnå sitt potensiale. Vi vektlegger din interesse for faglig kvalitet, å skape gode resultater og å utvikle dine kollegaer sin kompetanse og som person. Du setter samarbeid høyt, og vi ønsker også at du er framoverlent når det kommer til digital utvikling og bærekraft i våre tjenester. Videre er det en fordel at du har:

 • Høy drivkraft for fagene og prosjektene, samt er faglig sterk innenfor et eller flere av våre fagområder
 • God forretningsforståelse og erfaring med kontraktsoppfølging
 • Et stort kundenettverk, er en relasjonsbygger og liker å jobbe med marked og salg
 • Gode samarbeidsevner og positiv innstilling
 • Et ønske om ansvar og er sulten på å utvikle deg
 • Gode kunnskaper i norsk, skriftlig og muntlig

Søknader behandles fortløpende. Ikke nøl med å ta kontakt!

Om arbeidsgiveren

Nå har du sjansen for å jobbe i et sterkt faglig miljø som legger stor vekt på at de ansatte skal trives på jobb. HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til over 400 ansatte på i alt 21 kontorer rundt om i Norge. Vi er en av Norges største ledende leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom, samferdsel og sikkerhetsrådgiving.

Vi leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, rådgivning og arkitektur, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.

HRP er som første PA-selskap i Norge, sertifisert med Great Place To Work. En Great Place To Work-sertifisering er et bevis på at medarbeiderne opplever organisasjonen som et godt sted å arbeide. HRP har klart å oppnå sertifiseringen gjennom målrettet samarbeid mellom ledelsen og medarbeiderne.

Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. HRP har nylig blitt innlemmet i det svenske selskapet Broviken AB og sammen skal vi satse i det skandinaviske markedet.

2022 byr på mange spennende infrastrukturprosjekter, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige ressurser til vårt fagmiljø.