Åpen søknad

Åpen søknad

Arbeidsgiver: Bonum AS

Stillingstittel: Åpen søknad

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?


Åpen søknad

Bonum er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter nye gode medarbeidere. Du har nå mulighet til å sende oss en åpen søknad dersom ingen av de andre stillingene vi har ute passer din profil.For at vi skal kunne behandle din søknad så effektivt som mulig, ber vi om at du er nøyaktig med informasjon du oppgir. Husk å legge ved CV, kortfattet søknad (Cover letter), karakterer, diplom og eventuelt andre aktuelle dokumenter du mener er viktig å trekke frem.I søknaden er det viktig at du sier noe om hvilken avdeling eller hva du ønsker å gjøre i Bonum, på den måten kan vi vurdere og sende søknad til rett person hos oss. Du kan lese mer om våre avdelinger og struktur på www.bonum.noVi får kontinuerlig inn åpne søknader, og vurderer fortløpende kandidater som søkder. Dersom vi har åpninger som kan passe din profil vil vi ta kontakt for videre prosess. Dersom det ikke er noen åpninger som passer akkurat nå vil vi ta kontakt dersom det åpner seg muligheter i fremtiden.
Arbeidsoppgaver

  • De fleste stillinger hos oss har et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og hverdagene er sjelden like.

Egenskaper

  • Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte, både muntlig og skriftlig
  • Tillitsvekkende, offensiv og en positiv innstilling
  • Strukturert, nøyaktig og effektiv
  • Du har stor arbeidskapasitet og er en synlig pådriver i organisasjonen

Ønskelig erfaring

  • Alle stillinger har forskjellige krav, både til erfaring og utdanning. Pass derfor på at du får frem all relevant erfaring og utdanning i din søknad. Husk at kurs og verv også kan hjelpe deg å få et fortrinn i prosessen
Vi kan tilby

  • Gode muligheter for videreutvikling innenfor eiendomsbransjen
  • Ta del i et ungt og dynamisk miljø i et selskap i rask vekst
  • Gode lønnsbetingelser etter avtale

Om arbeidsgiveren

Bonum er en eiendomsutvikler og entreprenør i sterk vekst. Selskapet øker i både prosjektstørrelser og antall. Bonum forventer å utvikle boliger alene og i samarbeid med andre til en verdi av omkring 1 Mrd i 2016 og sikter mot stadig vekst i de kommende år. Selskapet har i dag over 70 ansatte med kompetanse innen et bredt spekter av fagområder.