Analytiker

Analytiker

Arbeidsgiver: Aspelin Ramm

Stillingstittel: Analytiker

Søknadsfrist: 05.12.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Malene Tunold

Stillingstittel: Daglig Leder i Eiendomstalenter

Telefon932 80 295


Analytiker

Aspelin Ramm ønsker å styrke sin analysekapasitet med en ambisiøs og engasjert analytiker. Som analytiker i Aspelin Ramm vil du være ansvarlig for å utarbeide markedsanalyser og visualisere trendbildet gjennom å overvåke og analysere utviklingen i eiendomsmarkedet og omverdenen. Videre vil du delta i utarbeidelse av analyser og beslutningsunderlag for nye investeringer, og på den måten jobbe målrettet for at selskapet oppnår sine vekstmål. Stillingen vil tilhøre avdelingen for Marked og Drift, men vil forventes å samarbeide på tvers av avdelinger med økonomi/finans og ledelsen. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til direktør Marked og Drift.

Hovedarbeidsoppgaver i stillingen vil være:

  • Overvåke og analysere utviklingen i eiendomsmarkedet og vår omverden (økonomi, politikk)
  • Holde seg oppdatert på trender i markedet og visualisere trendbilder ut fra analyser
  • Gjennomføre analyser og delta i utarbeidelsen av beslutningsunderlag knyttet til konkrete investeringsmuligheter
  • Grafisk fremstilling av analyser
  • Økonomisk analyse av vår løpende drift og virksomhet innen eiendom
  • Utforming og bistand med utarbeidelse av presentasjonsmateriale
  • Være en ressurs for lederteamet innenfor sitt fagområde

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg med høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå, men relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning. Vi tror det kan være en fordel om du har et par års erfaring fra lignende stilling i eiendomsbransjen, og spesielt erfaring med utarbeidelse av markedsanalyser. Videre tror vi du har en god forståelse for hva som er verdidriverne i eiendomsutvikling, og en oppriktig interesse for markedstrender, økonomisk politikk og samfunnet generelt. Du har gode Excel-ferdigheter, et godt visuelt blikk og erfaring med grafisk fremstilling i Powerpoint etc.

Personlige egenskaper:

For å lykkes i denne rollen tror vi først og fremst at du er positiv, motiverende og har godt humør som du sprer til dem du omgir deg med. Utover dette tror vi at suksess i rollen innebærer at du bør ha gode analytiske evner, og en systematisk og strukturert arbeidsmåte. Vi håper du trives med å jobbe i team, og at du har en proaktiv tilnærming til arbeidsoppgavene dine. Videre ser vi etter deg som liker å tenke “utenfor boksen” og som ser løsninger i stedet for utfordringer. I Aspelin Ramm er vi opptatt av at våre ansatte skal kunne identifisere seg med, og etterleve, våre verdier; Våken – Modig – Raus.

Aspelin Ramm tilbyr:

  • Utfordrende oppgaver i et profesjonelt miljø med korte beslutningsveier
  • En spennende rolle i et ambisiøst selskap som løfter frem unge byutviklere i jakten på bærekraftige og fremtidsrettede løsninger
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger