Administrerende direktør KLP Eiendom

Administrerende direktør KLP Eiendom

Arbeidsgiver: KLP Eiendom AS

Stillingstittel: Administrerende direktør

Søknadsfrist: 11.02.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Andreas Ugland Virik

Telefon: 93 00 49 49

Kontaktperson: Christian Heiberg

Telefon: 99 29 85 74


Administrerende direktør KLP Eiendom

KLP søker en strategisk, resultatorientert og nysgjerrig administrerende direktør. Du utmerker deg ved å være klar og tydelig i kommunikasjonen, og er trygg og seriøs i rollen. Gjennom god og effektiv forvaltning av eksisterende eiendomsportefølje, samt kjøp og utvikling av nye eiendommer skaper du verdier for KLP.

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring, sterk gjennomføringsevne og kommersiell teft. Du har erfaring fra eiendomsselskap/-fond, finansiell institusjon eller annen kapitalkrevende virksomhet. Det er en fordel om du har erfaring fra, og kunnskap om, forvaltning, drift og utvikling av eiendom samt inngående markedsforståelse. Selskapets nye leder er en utpreget relasjonsbygger og evner å motivere medarbeidere og utvikle organisasjonen.

Dette er en unik mulighet for å lede et stort og velfungerende eiendomsselskap med engasjerte ansatte og en kapitalsterk eier. Du vil få høy grad av påvirkningskraft, og å sette kursen for vår videre vekst og utvikling innenfor eiers rammer. Det er korte beslutningsveier i konsernet. Stillingen rapporterer til styret.

Interessert? Kontakt Visindi ved Christian Heiberg, tlf. 992 98 574, Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Andreas Ugland Virik, tlf. 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest vi behandler søknader fortløpende.