Administrerende direktør

Administrerende direktør

Arbeidsgiver: Neptune Properties AS

Stillingstittel: Administrerende direktør

Søknadsfrist: 19.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Sondre Nygård Trønnes
Stillingstittel: Partner/Rådgiver
Telefon: 901 07 296
Nettverk: LinkedIn
Kontaktperson: Petter Endsjø
Stillingstittel: Partner/Rådgiver
Telefon: 908 33 050
Nettverk: LinkedIn


Administrerende direktør

Siden starten i 2007 har Neptune utviklet og solgt mer enn 1400 boliger til en samlet verdi av kr. 10 mrd. For tiden har selskapet ca. 2000 boliger under utvikling i Oslo-området fordelt på 22 prosjekter. De siste fire årene har selskapet regulert 8 prosjekter med totalt 950 boliger og har hatt 25% av reguleringssakene i Oslo i flere år på rad. I 2021 var Neptune det selskapet som hadde flest reguleringssaker i Oslo. Neptune planlegger byggestart på 5 prosjekter med en total salgsverdi på kr. 2,4 mrd. i løpet av 2023.

Er du en visjonær, men samtidig operativ leder med sterkt driv for å skape resultater, så kan du være den vi leter etter. Dette er en unik mulighet for deg med solid kjennskap til eiendomsbransjen – en mulighet til å sette et varig fotavtrykk i Oslos bybilde. Det overordnede målet for stillingen er å sikre at Neptune Properties, også for kommende år, har sterk omsetningsøkning og god inntjening. Samt at selskapet bygger gode nabolag i ansvarlige rammer.

I rollen som Administrerende direktør i Neptune Properties vil du lede selskapet og dets utvikling av fremtidsrettede og sentrale boligprosjekter i Oslo-området. Du vil ha en sentral rolle i posisjoneringen av Neptune Properties inn i fremtiden, der vi retter oss mot nye boformer og konsepter. Dette vil være i tett samarbeide med eier Gjelsten Bolig AS og søsterselskap Profier AS. For å lykkes kreves kommersiell teft, analytiske evner og gode relasjonsbyggende ferdigheter. Vi ser etter en leder med erfaring fra eiendomsbransjen – bolig eller næring og gjerne spisskompetanse innen utvikling.

Om arbeidsgiveren

Neptune Properties er en del av Gjelsten Holdings/Bjørn Rune Gjelstens satsning på boligutvikling i Norge. Dette gjøres gjennom datterselskapet Gjelsten Bolig AS.

Bak hvert nytt Neptune-prosjekt står det kompetente og engasjerte mennesker som brenner for kvalitet, og som hver dag jobber med utvikling, prosjektledelse, markedsføring og økonomi. Vi tror på at gode prosjekter i etablerte nabolag gir enda bedre nabolag, og vår filosofi i bolig og byutvikling er:

Sterkt fokus på arkitektur

Høy kvalitet

Solid medvirkning – forstå behovet til folk og by

Å være en ansvarlig utvikler med høy fokus på miljø og bærekraft

Neptune skal være en ansvarlig utvikler som bygger hjem av høy kvalitet og jobber for gode nabolag der mennesker trives!

Hovedaksjonær i Gjelsten Bolig AS er Gjelsten Holding AS. Gjelsten Bolig er en overordnet struktur med to separate datterselskaper (Neptune Properties AS og Profier AS) og to selvstendige merkevarer og geografisk nedslagsfelt. Samlet er Gjelsten Bolig en allsidig boligutvikler med prosjekter i stor Oslo-området, Bergen, Stavanger og sentralt på Østlandet. Med Gjelsten Holding i ryggen og sammen med Profier ser nå Neptune at de er enda bedre rustet til å nå nye høyder, og sikter mot å bli Oslos ledende boligutvikler.