Administrasjonssjef til R. Kjeldsberg AS

Administrasjonssjef til R. Kjeldsberg AS

Arbeidsgiver: R. Kjeldsberg AS

Stillingstittel: Administrasjonssjef

Søknadsfrist: 26.02.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson; Kirsti Kalseth Sjøhaug
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 97 73 16 80
Kontaktperson: Ole Petter Bjørseth
Stillingstittel: Adm.direktør
Telefon: 99 23 64 05


Administrasjonssjef til R. Kjeldsberg AS

Vi er på utkikk etter en engasjert og serviceorientert administrasjonssjef, som vil få en sentral rolle i videre utvikling av selskapet og våre ansatte, gjennom å lede og administrere vårt kontormiljø. Du vil arbeide tett med ledelsen og oppleves å være en god strategisk sparringspartner og en operativ lederstøtte, hvor ingen oppgave er for stor eller liten.

Som administrasjonssjef blir du et bindeledd i selskapet og får utfolde deg i et bredt spekter av oppgaver. Ditt ansvarsområde strekker seg fra å lede, koordinere og utvikle vårt HR- og HMS arbeid, ivareta og koordinere administrative oppgaver, legge til rette for effektive prosesser, samtidig sikre at interne rutiner og arbeidsformer gjør at arbeidshverdagen flyter godt for alle i organisasjonen. I tillegg får du overordnet ansvar for kommunikasjons- og informasjonsarbeid, samt Employer Branding.

Vi ser etter deg som har høye ambisjoner for utvikling av mennesker, kultur og organisasjon, samtidig som du er opptatt av å sikre god og effektiv drift med kvalitet og service i de daglige leveransene. Du er vant til å arbeide både strategisk og operativt, trives med mange baller i luften samtidig og tar i et ekstra tak når det trengs. Det er naturlig at din kompetanse etterspørres i organisasjonen, og du oppleves å være en god sparringspartner og støttespiller til ledere og medarbeidere.

Tillitsvekkende, seriøs og pålitelig er de spor du skal etterlate deg etter møte med dine kollegaer og samarbeidspartnere. Videre kjennetegnes du av å ha solid gjennomføringsevne, holder det du lover, og leverer kvalitet i det du gjør. Det handler om å bry seg.

Du trives sammen med andre mennesker, er god i møte med folk – både til å se den enkelte samt bygge laget. Du er god i informasjons- og kommunikasjonsarbeid og skape gode relasjoner rundt deg. Du har erfaring fra en administrativ og operasjonell lederrolle og trives i en servicefunksjon. Vi ønsker at du har høyere utdanning. Du identifiserer deg med vår visjon og våre verdier.

Vi tilbyr et sterkt eiendomsmiljø med trivelige kollegaer i et solid og etablert selskap med tydelige ambisjoner. Vi verdsetter kollegaer som tar initiativ og viser ansvar. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og andre goder. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og har personalansvar for en medarbeider.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside. Vi er også til stede i sosiale medier som LinkedIn og Facebook.

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med administrerende direktør i R. Kjeldsberg AS, Ole Petter Bjørseth, tlf. 992 36 405, eller vår rådgiver i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680. Søknadsfrist er 26.02. 2024, men vi ønsker gjerne at du viser interesse i god tid før fristens utløp.