Utleiemegler

Utleiemegler

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Utleiemegler

Søknadsfrist: 09.05.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:Øyvind Oxholm Meisingset


Utleiemegler

Har du noen års erfaring fra eiendomsbransjen og ønsker å jobbe for et av Skandinavias største Eiendomsselskaper?

For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du har høyere relevant utdanning som f.eks. eiendomsmegler, markedsfører, jurist eller økonom. Du er analytisk og har en god forretningssans og forhandlingsevne med ca 2-5 års erfaring fra eiendomsbransjen.

Det er viktig at du kan jobbe selvstendig og forstå markedet godt. I tillegg har du et stort nettverk, er flink til å kommunisere og skape relasjoner med andre på norsk og engelsk.

Som utleiemegler hos oss vil du få ansvaret for å leie ut ledige lokaler og bistå utleieteamet. Du vil jobbe i team med direktør for marked og utleie, utleiemegler, teknisk tegner og markedsansvarlig. Videre vil du jobbe tett opp mot eiendomssjefer og i nært samarbeid med øvrige avdelinger for økonomi, drift og prosjekt.

 Arbeidsoppgaver:

  • Følge opp interessenter derav holde visninger, utarbeide tilbud / presentasjoner og fremforhandle leiekontrakter
  • Etablere en bred kontaktflate mot de ulike aktørene i markedet
  • Bidra til å videreutvikle KLP Eiendom i takt med trendene i kontormarkedet
  • Jobbe med KLP Eiendom sine ROM kontorfellesskap
  • Oppdatere CRM med interessenter / registrere søk / oppfølging etc

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP og et av Nordens største eiendomsselskaper. Gjennom eiendom forvalter vi deler av pensjonspengene til våre kunder. Vi eier over 2,2 millioner kvadratmeter eiendom med en markedsverdi på 90 milliarder kroner. Vi tenker langsiktig for dagene som kommer, og har med oss et bærekraftperspektiv inn i alt arbeidet. Vi er ca. 160 ansatte og har mer enn 30 års erfaring med eiendom. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. Alle som jobber hos oss er på hver sin måte/med hver sin bakgrunn en del av vårt mangfold. Vi er opptatt av at alle skal behandles med likeverd og respekt og i KLP skal alle få lov til/ha mulighet til å være den de er. Vi har troen på at et arbeidsliv preget av likestilling og mangfold gjør at vi sammen vil skaper innovasjon, vekst og verdiskaping.