Driftstekniker

Driftstekniker

Arbeidsgiver: KLP Eiendom Trondheim

Stillingstittel: Driftstekniker

Søknadsfrist: 17.09.2021


Spørsmål om stillingen?

Synes du dette virker spennende og har du det som skal til for å lykkes i stillingen? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen 17.09.21. Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med teknisk sjef Jorunn Iren Husby på tlf: 90 88 32 10 eller driftssjef Roger Hulsund på tlf. 917 39 783

 


Driftstekniker

Som Driftstekniker får du mulighet til å jobbe med klima og miljøtiltak slik at KLP Eiendom bidrar til bærekraftig eiendomsutvikling og energieffektivisering. Du vil også jobbe aktivt med å stille krav til våre leverandører slik at vi videreutvikler vår rolle i å få til et grønt skifte i Norge.

Vi ser etter en medarbeider med både praktisk og digital sans, som ønsker å bli en del av vårt team, og som har lyst å nå avdelingens mål og ambisjoner.

I stillingen får du portefølje ansvar for flere bygg, og du vil også få ansvar for å følge opp serviceavtaler og daglig tilsyn av våre tekniske anlegg og fellesareal, samt jobbe aktivt med optimalisering av energiforbruk. Som driftstekniker vil du delta ved utskiftning av tekniske anlegg og ved mindre ombygninger/prosjekter og du vil også bistå i forbindelse med budsjettplanlegging ved gjennomføring av drift og vedlikeholdstiltak og ved behov delta i kundemøter.

KLP Eiendom jobber med ulike digitale plattformer, både for å optimalisere driften av eiendommene og for å gjøre informasjonsflyten mot våre leietakere enklere, tydeligere og bedre. Det er viktig at du har endringsvilje og blir motivert av å prøve nye arbeidsformer. Du trives med å jobbe i team med våre interne avdelinger for å optimalisere vår leveranse til leietakerne. Det er også viktig å ha et godt samarbeid med eksterne leverandører av varer og tjeneste.

For å lykkes i stillingen har du gjerne fagbrev eventuelt annen relevant utdanning/erfaring innen automasjon, elektro, bygg eller VVS-fag. Det er en forutsetning at du har erfaring med og er fortrolig med bruk av PC, SD-anlegg og FDV- system. Du ønsker å være en pådriver for nytenking og bidra til utvikling av avdelingen.

Vi ønsker at du har førerkort klasse B og at vandelsattest/sikkerhetsklarering kan legges frem ved behov.

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling i et av Skandinavias største og mest profesjonelle eiendomsselskaper
  • Faglige utfordringer i et profesjonelt eiendomsmiljø i vekst
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling
  • Et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med høy medarbeidertilfredshet
  • Sterk forankring og sans for miljøtankegangen og digitalisering inn i driftsfasen
  • Gode pensjonsordning i KLP og fri i jul og påske